Jasper, Pascal en Jochem

Burgers, bier en betere features

10 mei 2022

Twee weken terug waren enkele collega’s van ons in Utrecht aan het bier en aan het vlees. Zomaar? Nee, ze waren bij een door Combell georganiseerde barbecue. De hostingspecialist uit België had een leuke middag georganiseerd inclusief Q&A en presentatie van de roadmap. Lees snel verder om te zien wat we daar hebben geleerd.

Op dinsdag 26 april bood restaurant Dengh in Leidsche Rijn (Utrecht) een podium voor Combell en zijn partners in Nederland. En wij waren dus ook uitgenodigd! Collega’s Jasper, Jochem en ondergetekende (Pascal) sprongen in de auto en reden vanuit Zevenaar naar het midden van het land, waar we gelijk werden opgewacht met een heerlijke prosecco.

Eindelijk zagen we ze in het echt

Terwijl we genoten van ons drankje, kwamen de experts van Combell zich voorstellen. Dat was erg leuk, omdat we hen eigenlijk alleen van de chat kenden. Via deze weg helpen ze ons, regelen ze dingen en beantwoorden ze vragen en nu zagen we ze een keer in het echt!


Uiteindelijk was daar dan het officiële moment. Van te voren hadden we wat vragen bedacht waar we mee zaten, maar tijdens de presentatie werden eigenlijk al onze vragen al beantwoord! Zo waren we benieuwd naar nieuwe features van Combell Shield, de oplossing die complete bescherming voor onze hosting biedt door malware, virussen en hackers proactief buiten de deur te houden. Met de release van Combell Shield 2.0 komt er een extra onderdeel dat alle aanvallen screent, nog voordat ze de server bereiken!

Roadmap 2022-2023

Tijdens de Combell-barbecue werd ook de roadmap van 2022-2023 onthuld en ook hier merkten we al snel dat de wensen die wij hadden al in de planning zijn opgenomen. Nog maximaal anderhalf jaar wachten en wij zijn weer hartstikke blij!


Zo willen wij voor onze apps graag een worker laten draaien bij Combell, voor handelingen die niet direct hoeven, waardoor de app sneller voelt én wordt. Die worker bleken ze al te hebben gemaakt en was twee weken hiervoor opgeleverd.

Het fijne aan Combell is dat ze continu bezig zijn met de nieuwste technieken. Ze kijken zorgvuldig naar de markt. Wat doen ontwikkelaars? Wat wordt populair qua technologie? Zo zijn ze met die gedachte in het achterhoofd nu bezig met NodeJS en Elasticsearch. Iets wat wij alleen maar toejuichen!

Blij met Combell als partner

Al met al was het dus een geslaagde middag en wij zijn nog steeds heel blij met Combell. Ze zijn een fijne partner om mee samen te werken en ze houden goed rekening met wat er leeft in de markt. En als ze dan ook nog voldoen aan onze vragen en wensen voordat wij ze konden stellen, dan is dat natuurlijk helemaal top. Wij kijken dus uit naar de volgende barbecue en de roadmap van volgend jaar!

Wil je meer foto’s zien van dit partnerevent? Bekijk dan de Facebook-pagina van Combell.

Dit blog is geschreven door Pascal.

Terug naar overzicht