Progress bar

Nieuw bij Exapps: de (in progress) bar!

11 apr 2023

Sinds wij met Exapps zijn verhuisd van Exa 59 naar Exa 10 zien we onze collega’s van BIG FAT Internet en Warempel automatisch minder dan we gewend waren. Máár daar hebben we wat aan gedaan. We hebben een bar opgebouwd en hiermee gelijk de vrijdagmiddagborrel nieuw leven ingeblazen. Kom jij een keer een drankje doen?

Bijna een jaar geleden zijn we verhuisd. Niet ver, want van ons oude adres op Exa 59 in Zevenaar verplaatsten we ons naar de overkant van de weg, naar Exa 10. Hier hebben we genoeg ruimte om verder te kunnen groeien.

Een lege loods en een ongebruikte bar

We hebben op de benedenverdieping een ruimte die tot kort aardig leeg stond. Combineer dat feit met het toch wel trieste nieuws dat de bar op het dakterras bij BIG FAT Internet al lange tijd niet werd gebruikt en je snapt: dat biedt mogelijkheden!

Work in progress

De grote initiatiefnemers achter deze (in progress) bar zijn Jochem, Jasper en Pascal. Tijdens menig pauze zijn ze samen met andere collega’s hard bezig geweest om de ruimte gezellig in te richten. Eerst demonteerden ze de houten bar op het dakterras van Exa 59, sleepten het vervolgens naar Exa 10 en zetten het weer in elkaar. Vervolgens zetten ze een koelkast neer en scoorden ze leuke accessoires bij kringloopwinkels. En iedereen die dat wil kan lekker de dj uithangen dankzij een draaitafel, microfoon en lampen die reageren op de beat.

De collega’s van Exapps, BIG FAT Internet en Warempel klappen nu elke vrijdag om 16:30 hun laptops dicht en ploppen de (alcoholvrije) biertjes open bij onze eigen bar. We gamen wat op de SNES Classic Mini, we tafeltennissen, we spelen Abalone en we luisteren muziek. Ondertussen bespreken we de afgelopen werkweek kort na en kijken we vooral uit naar het weekend. Kom jij binnenkort een drankje bij ons doen?

Terug naar overzicht