Mark Schonewille

Ontmoet het team | Mark

1 okt 2020

In het middelpunt van de belangstelling staat hij niet graag. Toch wist hij – ondanks zijn drukke agenda – even tijd vrij te maken voor een interview. Hij houdt van een feestje, vindt zichzelf absoluut geen nerd en is naar eigen zeggen ‘heel normaal’. Let’s meet Mark!

Als backend-developer duikt hij dagelijks diep in allerlei codes om de websites van onze klanten optimaal te laten werken. “Wat ik het mooiste vind aan mijn werk? Je hebt alleen een PC en internet nodig en je kunt overal waar je bent de allermooiste dingen maken. Maar de sfeer op kantoor is toch wel het fijnst. Een beetje ouwehoeren met elkaar, dát spreekt me het meeste aan.”

De nerds

“Ik snap wel dat mensen denken dat we nerds zijn, hoor. Maar dat valt heel erg mee. Alhoewel, ik houd wel van gamen. Maakt me dat gelijk een nerd?”

Nee hoor, Mark. Maar je hebt vast wel een guilty pleasure?

“Nee, die heb ik niet echt. Ik ben eigenlijk heel normaal. Alhoewel, samen met mijn vriendin kijk ik Love Island. Dat is overigens bijna het enige programma waarbij ze níet op de bank in slaap valt. Ik zou best eens mee willen doen, trouwens. Lekker een beetje vakantie vieren.”

De derde helft

“In mijn vrije tijd houd ik van relaxen. Een saunaatje pakken, leuke dingen doen met vrienden, gamen of wandelen in het bos. Ook sporten vind ik erg leuk. Ik voetbal in een vriendenteam en na afloop drinken we samen een biertje in de kantine. Ik hoop wel dat ik dat kan blijven doen als ik ooit kinderen krijg…”

Elke dag is een feestje

Over een paar dagen wordt Mark 32. Maar met het vieren van zijn verjaardag heeft hij niet zo veel. “Je moet van elke dag een feestje maken, toch?” Zo is het, Mark!

Exapps

“De sfeer hier is top. Dat vind ik heel belangrijk, want je brengt toch het grootste deel van de week met je collega’s door. Samen mooie dingen maken en tussendoor een beetje plezier maken met elkaar: ik heb het naar mijn zin hier.”

Terug naar overzicht