Toilethygiëne, geurbeleving en deurmatten:

TOPP helpt bedrijven verder op de velen disciplines die hygiëne biedt. Met hun unieke dieptereiniging weten zij organisaties keer op keer te voorzien van een schoon en fris toilet, zónder dat ondernemers hier zelf omkijken naar hebben. Hun schoon- en droogloopmatten zorgen voor een optimale beleving bij horeca, winkels en hotels. Evenals geurbeleving, waarmee ze meer dan 9.000 geuren kunnen creëren.

TOPP zit met 6 vestigingen verspreidt over heel Nederland en bedient veel klanten uit diverse branches. Een optimaal werkend systeem was dus geen overbodige luxe.

TOPP
TOPP

De vraag

Bij TOPP werken, naast de ondernemers, verschillende medewerkers in de binnen- of buitendienst. Zo zijn de adviseurs verantwoordelijk voor de verkoop van de artikelen en diensten, reinigen de servicemedewerkers het sanitair en vullen de voorraden aan en wordt er op de administratie gezorgd voor een juiste facturering en planning. Allemaal mensen die afhankelijk van elkaars diensten zijn: de servicemedewerkers moeten immers weten wat de adviseurs hebben verkocht en de administratie wil, voordat de factuur er uitgaat, op de hoogte zijn gebracht van welke taken de servicemedewerkers hebben uitgevoerd. Voorheen ging deze communicatie allemaal via papierwerk wat, naast dat het veel tijd kostte en rompslomp met zich meebracht, ook heel foutgevoelig was.

Niet voor niets dus dat TOPP met de volgende vraag bij ons kwam:

"Kan ons systeem geautomatiseerd worden, zodat wij sneller, efficiënter én vrijwel foutloos kunnen werken?"

Ons antwoord

Er moest een applicatie komen waarin alle handelingen digitaal gedaan konden worden én waarin rekening werd gehouden met de verschillende typen gebruikers. Door te kijken wat er belangrijk is voor welke gebruiker, het voeren van veel gesprekken en diverse handelingen met elkaar te koppelen, ontwikkelden we een uniek systeem geheel naar wens van de klant.

TOPP

4 belangrijkste winsten voor TOPP

Snelheid
Snelheid
een bezoek bij de klant is sneller afgehandeld
Gemak
Gemak
de app is makkelijk te gebruiken voor iedereen
Foutloos
Foutloos
er worden aanzienlijk minder fouten gemaakt dan voorheen
Overzichtelijk
Overzichtelijk
geen rompslomp meer, alles op één plek

De oplossing

De webapp van TOPP wordt gebruikt op zowel desktop als iPad en is voor iedere gebruiker eenvoudig te bedienen. Hij werkt als volgt: de adviseur gaat langs bij de klant en probeert een overeenkomst te sluiten. Deze overeenkomst kan hij of zij aan de hand van verschillende modules ter plekke invoeren in het systeem, waaraan ook weer producten gekoppeld kunnen worden. Heeft de adviseur alles ingevoerd, dan komen de gegevens van de klant direct in het systeem te staan aan de hand van een PDF. De administratie van TOPP kan nu precies zien welke diensten de klant afneemt, op welke locatie en met welke frequentie de producten vervangen dienen te worden.

Met deze gegevens gaan zij aan de slag met het maken een planning en voegen ze de klant toe aan de route van één van de servicemedewerkers. Zijn de servicemedewerkers op locatie, dan zien zij via hun tablet precies wat er is afgesproken en wat er gedaan moet worden. Zij vinken hun taken af, maar hebben ook de optie om extra verkochte producten en diensten aan het systeem toe te voegen. Zijn alle werkzaamheden gedaan? Dan zet de klant een digitale handtekening én kan direct de factuur worden opgemaakt door de administratie. Het systeem is gekoppeld aan het facturatiesysteem Exact Online, wat het hele systeem compleet maakt.

Jaap Peerenboom
Jaap Peerenboom
06 83176884
Al 15 jaar helpt Jaap klanten bedrijfsprocessen te optimaliseren. Waar mag hij jou bij helpen?

Een mooier compliment kunnen we niet krijgen! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Team
Samen sterk met 18 collega's
Bedrijfskundigen, Developers, Designers en Projectmanagers.
Ontmoet het team

Een mooier compliment kunnen we niet krijgen! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op

Marc Meeuwis
Marc Meeuwis
Als teammanager bewaakt Marc het overzicht en stuurt hij de teams aan. Word jij zijn volgende project?